Historie

Autajon Labels Nederland

1900
Ons bedrijf is in dit jaar opgericht onder de naam Correct etiketten, waarbij er begonnen is met de productie van zelfklevende etiketten voor de farmaceutische-, cosmetica- en levensmiddelen industrie. De productie locatie bevond zich bij de oprichting in de bosrijke omgeving van Zeist.
1964

BOPACK = Boehlen + Packaging

Correct etiketten wordt overgenomen door Bopack, in dit jaar wordt er in Zeist ook gestart met de productie van zelfklevende etiketten op een innovatieve digitale manier.

2004

AUTAJON LABELS NEDERLAND

Bopack wordt overgenomen door de internationale groep Autajon met het hoofdkantoor in Montélimar, de Nougat hoofdstad van Frankrijk. Dit familiebedrijf staat al decennia lang onder leiding van de enige aandeelhouder Gérard Autajon.
2009

VERHUIZING UTRECHT

De productie locatie verhuist van Zeist naar Utrecht. De nieuwe huisvesting wordt voor de verhuizing tot in detail voorbereid, inclusief meerdere installaties van de nieuwste hybride productie mogelijkheden. De klanten hebben geen enkele hinder ondervonden tijdens de verhuizing, een prestatie waar wij als team vandaag de dag nog steeds trots op zijn!

AUTAJON GROUP

Een totaaloplossing voor
labels en verpakking

16 miljard labels en
4,5 miljard doosjes
per jaar

0 %
Folding Cartons
0 %
Labels
0 %
Set-Up Boxes, POS, Advertising, Collars, etc…
2022

34 vestigingen

3950 werknemers

Packaging

Verwerking van vlakkarton. Verpakking, POS materiaal,… In België zijn er 2 vestigingen gespecialiseerd in: Anderlecht & Arlon

Labels

Labels ontfermt zich over de zelfklevende etiketten. In Utrecht zijn we de enige vestiging in Nederland.

Étiquettes

Hier hebben we het over de niet zelfklevende etiketten. Deze worden vaak gebruikt voor wijn-, en bierflessen. Deze situeren we in elke bekende wijnstreek van Frankrijk.

Autajon Groep Locaties

KEEP
IN TOUCH